Zgodnie z obowiązującym prawem informujemy, że na naszej stronie pliki cookies wykożystywane są jedynie w celu usprawnienia działnia strony. Jeżeli nie wyrażasz zgody na ich obsługę wyłącz je w swojej przeglądarce.

CIASTA

  1. SERNIK Z BRZOSKWINIAMI

  2. SERNIK Z WIŚNIĄ

  3. SERNIK FIRMOWY

  4. SERNIK STAROPOLSKI

  5. CIASTO TIRAMSIU

  6. CIASTO CHERRY

  7. CIASTO CZARNY LAS

  8. PTASIE MLECZKO

  9. CIASTO W - Z

  10. CIASTO PIRENEJE

  11. KOSTKA Z GALARETKĄ

  12. CIASTO SNICERS

  13. CIASTO JOGURTOWE

  14. JABŁECZNIK PIECZONY

  15. STRUCLA MAKOWA

  16. MAKOWIEC

  17. BABKA PIASKOWA  (okrągła)

  18. BABKA PIASKOWA                             

  • KAKAOWA

  • CYTRYNOWA

  1. BABKA WIEDEŃSKA GOTOWANA 400 g

  2. BABKA ZEBRA

  3. BABKA DROŻDŻOWA 400 g

Treść wpisu

Treść wpisu

Pracujemy zgodnie z zasadami systemu HACCP.
Stan - Mar 2013. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie StudioNetPlus 16267